Naturkalendere

VAKRE MOTIVER FRA NORSK NATUR

Våre kalendere med flotte motiver fra norsk natur er bestselgere, år etter år. Vakre, brukervennlige og du kan kjøpe de i mange størrelser – fra Wonders of Norway til Norge+.


Norge+

Format 49 x 35 cm. Praktisk, nedfellbar årsoversikt for 2018. 5-språklig kalendarium (norsk, engelsk, fransk, tysk, spansk). Norgeskart med bildehenvisning og tekster – på norsk og engelsk. Foregående og neste måned på hvert ark. God plass til firmatrykk. Enkeltvis ilagt esker – klare til utsending.

Norge

Format 33 x 40,5 cm. 5-språklig, 3-måneders kalendarium med foregående og neste måned på hvert ark. Bildetekster for hver måned, på norsk og engelsk. Norgeskart med bildehenvisning. Årsoversikt. Enkeltvis ilagt esker – klare til utsending.

Lille Norge

Liten i posten, stor på veggen! Format utslått 34 x 32 cm. God plass til firmatrykk på hvert månedsark. 5-språklig, 3-måneders kalendarium med foregående og neste måned på hvert ark. Bildetekster for hver måned, på norsk og engelsk. Årsoversikt. Enkeltvis ilagt esker – klare til utsending.

Notat

God plass til notater på hver dag. 2-språklig kalendarium – norsk og engelsk. Hendig format – kan sendes i en vanlig C4-konvolutt. Norgeskart med bildehenvisning og tekster – på norsk og engelsk. Ekstra lav pris i store opplag.

Magnetkalender

Solid, rød magnetring for merking av datoen. Norsk og engelsk kalendarium, med 3 foregående og 3 neste måneder på hvert ark. Slås sammen til A4-format, kan sendes i en vanlig C4-konvolutt!

Bordkalender

Praktisk løsning med to kalendarier, en av sidene med bildekalender og en med notatkalender. Passer godt som spesialkalender med egne bilder. Format 19,7 x 15 cm. Enkeltvis ilagt esker – klare til utsending.

Panorama Norway

Utvilsomt den mest eksklusive naturkalenderen som tilbys med firmatrykk. Nytt format 59 x 33,5 cm. Tekster/sitater på norsk, engelsk og tysk. Bildegjengivelse i super kvalitet! Kalenderen legges enkeltvis i flotte esker med 4-fargertrykk og alle månedsbildene på baksiden.

Wonders of Norway

Wonders of Norway har en mer hendig utførelse enn Panoramakalenderen, men skjønnheten i bildene og stemningen er den samme. Format 22,5 x 17,4 cm. Tekster/sitater på norsk, engelsk og tysk. Ferdig ilagt stiv konvolutt med 4-fargertrykk.

Bedre i virkeligheten…

Be oss om en gratis og uforpliktende prøve og pristilbud!